Nyheter fra Fotballen

by Super User
Treff: 698

2015 sesongen starter!

 

Nå er (J)A-laget i gang!

Trener Vidar Martinsen gir formasjons instrukser til ivrige spillere.

5. januar en merkedag for fotballen i Råde.  Denne dagen startet treningen for senior gutta og nye trenere, med stor entusiasme, ledet den første treningen, hvor hele 27 yre aktive møtte til trening på kunstgresset.

Mange fulgte årets første trening og hadde stor tro på laget i årets sesong.

Kommentarer på sidelinja under trening var unisont, greier ikke Råde å ta steget opp en divisjon i 2015 så forstår de ingen ting.  Konkurransen i avdelingen laget skal spille skal være overkommelig og med de forsterkninger laget har, blir dette forhåpentligvis en hyggelig sportslig sesong.

Mange vil være med!

Stian Eriksrud tok dirigent rollen på årets første trening med A-laget

Trenerne vil i første omgang tilby alle som ønsker å delta på treningene, men etter hvert vil en tropp med 20 spiller danne A-stallen.  Dette bety at de som ikke kommer med får mulighet til å kjempe seg inn gjennom rekruttlaget og junior laget.  Den entusiasmen og gløden man ser i dag er å håpe vil fortsette hele veien.

 

Flere aktive har returnert til idrettslaget og med Vidar Martinsen, Jon Andre Fredriksen, Terje Bjørnebekk, Stian Eriksrud og Henning Fredriksen tilbake i moderklubben, sammen med mange unge sultne spillere, ligger alt til rette for en spennende sesong og interessen rundt laget øker og det vi kanskje bli mange som følger laget i sesongen 2015.

 

06.01.2015 11:00

 

Aktivitet hver dag!

Kunstgresset godt mottatt av brukerne!

 

Stor utfoldelse på det nye kunstgresset etter et halvt års drift.

Det nye kunstgresset i idrettsparken har vært til stor glede for veldig mange som bruker anlegget.  De "kryr" av barn og unge hver eneste kveld hele uken.

Nå som idrettslaget kan tilby både kunstgress og naturgress, som underlag for fotballspillere, har idrettslaget en fantastisk anlegg å tilby bygdas barn og unge.  Det har kommet mange lovord fra brukerne og idrettslaget kan være stolt av hva de kan tilby medlemmene.  Nå håper man på at flere ønsker å ta del i dette flotte anlegg og bli medlem av bygdas største idrettslag som kan tilby mange forskjellige idretter.

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments

  • No comments found