Nyheter fra Fotballen

by Super User
Treff: 699

2015 sesongen starter!

 

Nå er (J)A-laget i gang!

Trener Vidar Martinsen gir formasjons instrukser til ivrige spillere.

5. januar en merkedag for fotballen i Råde.  Denne dagen startet treningen for senior gutta og nye trenere, med stor entusiasme, ledet den første treningen, hvor hele 27 yre aktive møtte til trening på kunstgresset.

Mange fulgte årets første trening og hadde stor tro på laget i årets sesong.

Kommentarer på sidelinja under trening var unisont, greier ikke Råde å ta steget opp en divisjon i 2015 så forstår de ingen ting.  Konkurransen i avdelingen laget skal spille skal være overkommelig og med de forsterkninger laget har, blir dette forhåpentligvis en hyggelig sportslig sesong.

Mange vil være med!

Stian Eriksrud tok dirigent rollen på årets første trening med A-laget

Trenerne vil i første omgang tilby alle som ønsker å delta på treningene, men etter hvert vil en tropp med 20 spiller danne A-stallen.  Dette bety at de som ikke kommer med får mulighet til å kjempe seg inn gjennom rekruttlaget og junior laget.  Den entusiasmen og gløden man ser i dag er å håpe vil fortsette hele veien.

 

Flere aktive har returnert til idrettslaget og med Vidar Martinsen, Jon Andre Fredriksen, Terje Bjørnebekk, Stian Eriksrud og Henning Fredriksen tilbake i moderklubben, sammen med mange unge sultne spillere, ligger alt til rette for en spennende sesong og interessen rundt laget øker og det vi kanskje bli mange som følger laget i sesongen 2015.

 

06.01.2015 11:00

 

Aktivitet hver dag!

Kunstgresset godt mottatt av brukerne!

 

Stor utfoldelse på det nye kunstgresset etter et halvt års drift.

Det nye kunstgresset i idrettsparken har vært til stor glede for veldig mange som bruker anlegget.  De "kryr" av barn og unge hver eneste kveld hele uken.

Nå som idrettslaget kan tilby både kunstgress og naturgress, som underlag for fotballspillere, har idrettslaget en fantastisk anlegg å tilby bygdas barn og unge.  Det har kommet mange lovord fra brukerne og idrettslaget kan være stolt av hva de kan tilby medlemmene.  Nå håper man på at flere ønsker å ta del i dette flotte anlegg og bli medlem av bygdas største idrettslag som kan tilby mange forskjellige idretter.

Barneidretten feirer jul

by Super User
Treff: 203

Barneidretten feirer jul!

 

100 smånisser i Karlshus og Saltnes!

Tradisjonen med juleavslutning for barna i barneidretten i Råde Idrettslag samlet nærmere 100 smånisser i Karlshus og Saltnes.  Alle sammen koste seg i gymsalen på Karlshus Skole og Spetalen Skole.

Glade smånisser med poser fra nissen. Fra venstre Nora, Camilla, Erle og Lea
Alle fikk sine velfortjente poser av nissen i Karlshus

Barna i Karlshus fylte gymsalen med forskjellig aktiviteter før høydepunktet med nissen ankom.  Med stor forventning satt barna i ring og fortalte hvem de var og presenterte seg selv.

 

 

 

 

 

Nissen koste seg med aktivitet og lek på bommen

 

 

Det var aktiviteter med balanse på bom, lek med ball og generell hygge med pepperkaker og saft.

Fullt hus på Spetalen Skole!

Mange hadde funnet veien til Spetalen Skole og gledet seg med juleavslutning. jule disco og stor forventning også her før nissen kom innom.

Barna i barneidretten til Råde IL i Saltnes venter i spenning på at nissen skal komme med poser
Nissen i svevet

Her var det høytsvevende små nisser og selvfølgelig måtte alle gå rundt juletre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Små nissene hadde tatt på seg finstasen på juleavslutningen.

Mange av små nissene hadde pyntet seg i finstasen og koste seg sammen med alle barna.  Initiativtakerne fra Råde Idrettslag på i Karlshus og Saltnes gjør en kjempejobb med barna gjennom aktiviteter og mye moro.

 

18.12.2014 10:00

 

 

Team Herulf besøk!

by Super User
Treff: 552

Team Herulf er et klubbtilbud for psykisk utviklingshemmede i Herulf. De spiller til daglig i Mossehallen, men i går var de på besøk i Rådehallen til vennskapskamp mot Råde J-02 og J-03. Det ble en jevn kamp med mange positive opplevelser for både hjemmelag og bortelag. Råde Håndball ønsker Team Herulf lykke til videre med arbeidet.

Bilde Hallen2

Team Herulf kommer tilbake til Rådehallen om 14 dager for ny treningskamp, og kanskje kommer de til vår tradisjonelle nisseturnering også.

Bilde Hallen1